festmaleri, event, fest, maleri fællesmaleri

 

 

FESTMALERI
Giv festen en fantastisk start

Gæsterne bliver rystet sammen ved at male billeder sammen inden de går til bords. Lad dem være i gruppe med dem de skal sidde ved siden af – så har de allerede en fælles oplevelse at snakke om…

Jeg kommer med alle materialer + meget grundig afdækning, så selv de fineste selskabslokaler ligner sig selv bagefter.

Reaktioner efter festmaleri til Lauras konfirmation:

Laura: Jeg er rigtig glad for billederne og synes det var sjovt da gæsterne præsenterede dem. Billederne vil altid være med mig og minde mig om en fantastisk dag med mine fantastiske gæster.

Forældrene: En livsfest som Lauras konfirmation er noget vi har planlagt gennem lang tid. Vi ved, at fester er flygtige og ønskede at Laura og gæsterne skulle have noget helt konkret at mindes.

En gæst siger: Det var rigtig sjovt, og fordi vi var delt ind på hold, fik jeg talt med nogle af de andre gæster, som jeg ikke kendte. Det var hyggeligt og vi endte faktisk med at blive ret glade for det billede, vi kunne præsentere for Laura.

Hvis dine gæster ikke er vilde med at male selv, findes der en anden “fest-disciplin”:

Actionpaiting

Til bryllupper, konfirmationer og andre store festdage kommer jeg og maler på stedet mens festen foregår omkring mig. Jeg er arbejdende kunstner på stedet hvor det sker. Jeg står i et synligt hjørne, f.eks. ved festens opstart og arbejder med at male stemninger og fortolke hændelser som foregår LIGE HER OG NU!

Jeg bruger alle mine sanser – lytter til taler og sange, ser gæsternes tilstedeværelse, mærker stemningen og tager også gerne imod konkrete input og ønsker fra gæsterne. Ofte har jeg en lille hat eller spand stående, hvor gæsterne kommer forbi og lægger stikord, som de ønsker at give videre til dem, der fejres.

Til slut siger jeg et par ord til forsamlingen om hvordan billedet er kommet til at se ud som det gør.

Resultatet bliver et levende vibrerende værk, et kunstnerisk bud på, hvad festen indeholdt. Et minde til at hænge op når det hele er slut.