3 dages tegne- og maleworkshop, hvor vi zoomer ind på planternes væsen. 3.-5. maj 2024. Alle dage kl. 10-16.

Denne 3 dages billed-workshop starter med en fælles meditation i haven, hvor vi fordyber os i planter, natur og nærvær med elementerne. Vi arbejder bl.a. med blindtegning af plantestrukturer, og senere sætter vi det hele sammen til billeder, som f.eks. kan være akrylmaleri blandet med tegning og collage/frottage.

Der kræves ingen kunstneriske forudsætninger, alle får vejledning på deres eget niveau. Vi henter inspiration i planternes struktur og farver, og vi prøver flere forskellige materialer, bl.a. akrylmaling på ostelærred.

Velkommen til 3 dage med ro og fordybelse i planteliv og billeder.

Underviser:
Billedkunstner Rikke Volf. Uddannet på Danmarks Designskole. +25 års undervisningserfaring med fokus på sjove, frie og legende billed-processer. Tegner, maler og eksperimenterer med alverdens materialer. www.rivo.dk.

Tilmelding:
Send mail til rivo@rivo.dk og skriv hvilken workshop du ønsker at tilmelde dig.
Skriv dit fulde navn, adresse og tlf. Så får du en faktura tilsendt, og når den er betalt har du sikret dig en plads. Husk at skrive, om du ønsker overnatning.

Sted:
Tudsegården
Birkebakken 5
Havnsø
4591 Føllenslev.

Her bor Rikke Volf
tlf. 60671062
rivo@rivo.dk


Overnatning: Medbring telt eller kom først til et lille værelse på Tudsegården mod 200 kr. pr. nat. En ekstra person i dobbeltsengen = 300 kr. pr. nat. Der findes også B&B i nærområdet. Spørg!
Materialer: Vi arbejder med tegning, akrylmaling, oliekridt og collage. Du kan medbringe egne materialer eller tilkøbe til indkøbspris. Du får nærmere besked når vi nærmer os.
Pris: 950 kr. Dækker kursus i 3 dage samt kaffe/te. Frokost kan tilkøbes eller du har en madpakke med. 5-8 deltagere